top of page

Beschikbare data kan u vinden door te klikken op "nu boeken" waarna u een datum kan reserveren. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om het contract te finaliseren.

Indien u andere vragen of opmerkingen heeft alvorens u uw boeking aangaat, kan u contact opnemen met de huurverantwoordelijke:
Verhuurchirowestrozebeke@gmail.com


Chiro heem

Huren voor weekend (vrijdag 19u - zondag 11u): Info over betalingsmethode en meer volgt via mail.

  • 40 uur
  • €300+ EGW + waarborg
  • Chiro Westrozebeke

Info verhuur

Adres: Chiro Westrozebeke Ommegang-Noord 14 8840 Westrozebeke (Staden) Voor verder contact met de huurverantwoordelijke mail naar Verhuurchirowestrozebeke@gmail.com. West-Vlaanderen, België Verhuur-verantwoordelijken: Emily Degandt: 0472/67 29 64 Lore Vandenbrande: 0474/ 75 28 28 Flore Vanwildemeersch: 0468/ 33 85 46 Siebe Vandenbrande: 0486/12 81 60 Keuken: De keuken is voorzien van bestek, borden, tassen, glazen, soepkommetjes… voor 25 personen. !!Opgelet er zijn géén kookpotten en pannen ter beschikking!! Verder is de keuken voorzien van: Microgolfoven Koffiezet GEEN Waterkoker 6 gasvuren met oven op gas !! GEEN diepvries !! Extra gasbekken Afwasbak Radio Sanitaire voorziening: Er zijn 2 toiletten, één douche, 3 piscines en een grote wasbak aanwezig. Middenzaal: In de middenzaal zijn er tafels en stoelen voorzien voor 25 personen. Zijlokalen: Er zijn 5 zijlokaaltjes ter beschikking. In elk zijlokaal zijn zetels voorzien. Terrein: Er is aan de ene kant een terras met een grasplein aanwezig en aan de andere kant nog een stuk grasplein om op te spelen . Er wordt gevraagd om niet op het voetbalplein te spelen. Voor het heem is er plaats om auto’s en fietsen te parkeren. Speelomgeving: Grasplein aan het heem Polderbos, Wulfwinkelstraat (Op 1 km van het heem) Keuneleute (bos), Wulfwinkelstraat (Op 1 km van het heem) Vijverbos, Vijverbosstraat (Op 1,5 km van het heem) Winkels: (Alles is te voet bereikbaar op minder dan een kilometer) Hobby- & Tuincentrum De Kiwi Frituur Joske Bakkerij Johan Dewilde, Bakkerij Delefortrie Dagbladhandel Swaenepoel Café In de Versche Moed Kostprijs: Het huren van ons heem voor een weekend kost € 300 + EGW (+waarborg). Vuilzakken en kuisproduct zijn ook inbegrepen. Er moet een waarborg van € 250 gestort worden, dit binnen de week na ondertekenen van het contract. Deze waarborg wordt binnen de week teruggestort, indien er geen schade vastgesteld is. Opmerking: het is mogelijk dat er de vrijdagavond in een afgesloten lokaal enkele leiding zitten te vergaderen.


Aankomende verhuurmomenten


Contactgegevens

  • Chiro Westrozebeke

    Ommegang Noord 14, 8840 Staden, België

    +32495763161

    chiro.westrozebeke@gmail.com


bottom of page